Kreatív ötletek tudatosan költekező családoknak

Forrás: elements.envato.com -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjainkban megnőtt azoknak a családoknak a száma, akik lehetőleg olyan dolgokra költik a családi kasszát, amelyek hosszú távon visszahozzák az árukat. Kialakulóban van emiatt az a trend, hogy a családok inkább kevesebbet, de jó minőségű termékeket vásároljanak. Íme néhány példa arra, hogy mi számít jó befektetésnek egy tudatosan vásárló család számára.

Töltsük az autót otthoni napelemes rendszerrel

Nyilván hatalmas lépés egy család számára dízeles vagy benzines autóról elektromosra váltani. Hosszabb utazások alkalmával nyilván használni fogják az utakon vagy a benzinkutakon lévő elektromos töltőállomásokat, viszont a hétköznapok során ez már egy kicsit kényelmetlen lehet, pláne akkor, ha messze van a ház a töltőállomástól, illetve valaki pont akkor parkol le, amikor szükség lenne tölteni az autót.

A következő döntés, amit ilyenkor meghoznak a családok az, hogy a házra is felszerelnek néhány napelemet, hiszen az elektromos autó töltés úgy a legegyszerűbb, ha otthon is van rá lehetőség.

Így nem kell plusz időt rászánni az elektromos autó töltésére, hiszen kényelmesen, otthon a garázsban fel lehet így tölteni a kocsit, hogy másnap feltöltött akksival lehessen munkába indulni.

Forrás: elements.envato.com

Kerti medencével a praktikusság és takarékosság jegyében

Egy családi ház esetében rengeteg vízkezelési, -tározási illetve szivattyúzási feladat van, amelyet az energiatakarékosság és a költséghatékony kiépítés miatt érdemes egy házi vízmű rendszerbe foglalni. Innen már csak egy lépés a kerti medence beszerzése, mely nemcsak a gyermekek örömét szolgálja, de számos más előnnyel is jár. Ha odakint tombol a hőség, senkinek sincs kedve kimozdulni otthonról. Amikor egy kerti medence áll az udvarunkon vagy a teraszunkon, akkor elég csak a fürdőruhát felkapni és már élvezheti is az egész család a hűs vizet. Ha unatkoznak a gyerekek, elég csak áthívni néhány barátot és órákra bele tudnak feledkezni a játékba úgy, hogy közben a mozgás is megvolt. Estére biztos nem kell őket ilyenkor elringatni.

Mivel hosszú éveken át tudjuk használni a kerti medencénket a megfelelő karbantartás mellett, így rengeteg strandbelépőt megspórolunk.

Kültéri kamera rendszerrel a hívatlan vendégek ellen

Ha olyan környéken lakunk, ahol mindennaposak a betörések, nagyon jól tudjuk, hogy egy egyszerű bejelentést követően minimális az esélye annak, hogy a rendőrség elfogja a tettest.

Viszont az eddigi tapasztalatok alapján elmondhatjuk, hogy sokkal könnyebben találja meg a rendőrség azokat a tolvajokat, akikről a feljelentő kamerás felvételt tud biztosítani, hiszen így van egy személyleírás, amely alapján el tud indulni a nyomozás.

A kültéri kamera rendszer egyrészt abban segít, hogy egy esetleges betörés után könnyebb legyen azonosítani a betörőt. Másrészt pedig elrettentő hatása is van, hiszen kevesebb a betörések száma ott, ahol jól észrevehetőek a kamerák, hiszen semelyik tolvaj sem szeretne látható lenni, amikor bűncselekményt követ el.

Babafészek szorgos anyukáknak

Sok anyukának okoz gondot az, hogy napközben, amikor igyekszik utolérni magát a házimunkában, nem tudja mindig biztonságosan letenni a kisbabáját, mert fél, hogy legurul a nappaliban a kanapéról vagy akár véletlenül rálép valaki a földön.

Ez nemcsak otthon, de például egy utazás során is probléma, hiszen nem mindenki akar egy ágyban feküdni a kisbabájával, mert fél, hogy ráfekszik alvás közben.

A babafészek emiatt egy remek találmány, amely egyszerre oldja meg a fenti problémákat. A babafészek egy ovális alakú kényelmes kuckó, amelynek pereme van. Így bátran letehetjük a kanapéra, ágyra vagy a fotelbe is, illetve beteheti az anyuka maga mellé az ágyba este, hiszen a pereme miatt nem tud ráfeküdni a kicsire. Utazni is jó vele, illetve vendégségbe is érdemes elvinni, hogy legyen egy olyan biztonságos kis kuckója a picinek, amelyben akkor is jól érzi magát, ha sokan nyüzsögnek körülötte.

Egyedi lakásdekoráció reklámajándékból

Aki rendszeresen szokott hobbiboltba járni, nagyon jól tudja, hogy gyakran a csillagos eget is elkérik az üzletek a legapróbb holmikért. A tudatosan költekező családok viszont igyekeznek olyan helyről beszerezni a házi dekorációkat és kiegészítőket, amelyek minőségi alapanyagból készülnek, és lehetőség szerint egyedire szabhatóak.

Kiváló alternatíva emiatt a reklámajándék, hiszen például egyedi hímzést lehet csináltatni a törölközőkre, vagy egy kedves üzenetet vagy idézetet lehet gravíroztatni a poharakra vagy az edényalátétekre. Persze az sem ritka, ha valaki saját készítésű dizájnt szeretne egy kötényre vagy pólóra nyomtatni, hogy így tegye egyedivé az otthonát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.