Palik László válás Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó hivatalosan is elvált Palik Lászlótól. A műsorvezető számára korábban nem volt fontos, hogy jogilag is lezárják a kapcsolatukat, úgy tűnik, mégis meggondolta magát. 

Palik László és Marsi Anikó 2021 nyarán döntöttek úgy, hogy életüket külön utatkon folytatják. A hivatalos válással nem siettek, a hírek akkor arról szóltak, hogy egyiküknek sem fontos, hogy jogilag is lezárják a kapcsolatukat. Anikó akkor így nyilatkozott:
„El fogunk válni, ha az valamiért fontos lesz. Az, hogy férjhez menjek, menyasszony legyek, nagyon fontos volt. Az, hogy legyenek gyerekeim és a férjemtől szülessenek, az is nagyon fontos volt. Az viszont, hogy papírom legyen arról, már nem élünk együtt, nem fontos. Talán lesz majd olyan pillanat, amikor az fontos lesz."

Marsi Anikó hivatalosna is elvált Palik Lászlótól Forrás: https://www.instagram.com/marsianiko_official/


A Bors értesülései szerint eljött az az idő, amikor a válást fontos lett, sőt, már meg is történt.

"Mivel nem volt köztük vita vagy lezáratlan kérdés, nagyon hamar megtörtént a válás. Mindössze egyszer kellett megjelenniük a bíróságon, és a következő ülésen már ki is mondták a válást. Nem verték nagydobra, de nem bujkáltak senki elől. Nem volt miért" - árulta el a lapnak Anikó egyik barátja.

A műsorvezető mindössze ennyit árult el:
"Hivatalosan is elbúcsúztunk egymástól, a közös, csodálatos fiainkat együtt neveljük, ezzel kapcsolatban nem is szeretnék többet mondani."

A napokban felröppent a pletyka, hogy Marsi Anikó és szerelme, Gyarmati Gábor hamarosan összeházasodnak. Anikó azonba ezt cáfolta, tisztázta az ujján látható hatalmas gyűrű történetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.