Pikáns titkokat árult el az egykor stewardessként dolgozó Ann: ez zajlik titokban a repülőgépeken

Forrás: 123RF -
stewardess repülőjárat légiutas-kísérő repülőgép légikísérő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könyvet írt a repülőgépeken titokban zajló dolgokról egy korábbi légiutas-kísérő, akinek rengeteg kalandban volt része.

Ann Hood május elején megjelent Fly Girl: A Memoir című kötetében igyekezett bemutatni a repülőjáratokon folyó titkos életet. Ann hét évig volt stewardess 1979 és 1986 között, és ez idő alatt bejárta a világot.

Az egykori légikísérő egyszer szemtanúja volt egy fiatal nő halálának, egy másik alkalommal a szeme láttára kapott szívrohamot az egyik utas, akinek oxigént kellett adni az út alatt. Volt, hogy egy temetésre utazó családot kellett vigasztalnia órákon keresztül, de látott a járatokon szeretkező utasokat is - írja a Szeretlek Magyarország.hu a The Sun cikke alapján.

Képünk illusztráció. Forrás: 123RF

Ann szemtanúja volt annak is, amikor egy Bostonból Los Angelesbe tartó járaton a mosdóban egy prostituált fogadta szép sorban az első osztályon utazó összes férfit. Az utaskísérő munkája során több hírességgel is találkozott, Richard Gere-nek egyszer például fagyit szolgált fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.