Napi horoszkóp 2022. május 29.: az Oroszlán új szakaszhoz ér, a Bika találkozik valakivel

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bolygók szerencsés fordulatokat, izgalmas beszélgetéseket, élményeket jeleznek vasárnapra. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


A napi horoszkóp szerint a Mars a Kos jegyében jár, a Vénusz a Bikában. Ez csodálatos hatás a szerelemben, párkapcsolatban. Ma mindenképp szánj időt egy kis romantikázásra. Ha szingli vagy, most biztos összefutsz egy vonzó idegennel.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


A Vénusz a te jegyedben van, emiatt egy nagy találkozás reménye kecsegtet: valaki, akire már régóta vágytál, az életedbe csöppenhet. Talán csak egy könnyed szórakozás erejéig, de az élmény így is maradandó lesz. Ám lehet, hogy ennél azért többről van szó.

Forrás: Shutterstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


A mai nap a búfelejtésé, a könnyed szórakozásoké, kikapcsolódásé lehet. Akkor érzed magad igazán elemedben, ha a családoddal, a rokonaiddal töltheted a napodat. Minél többen gyűltök össze, annál inkább. Hívd meg a testvéreidet, rokonaidat!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Mostanra nagyon elfáradhattál, rengeteget dolgoztál a héten. A kimerültség azonban az összpontosítás rovására mehet majd a munkanapokon. Legyél végre jó magadhoz, és kényeztesd fáradt tagjaidat!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


A Mars és a Jupiter együttáll a Kos 2. fokán, ez ideális bármilyen tervednek az elindításához! Ha életmódot akarsz váltani, most kezdj bele, ha állást változtatnál, nézz körbe a hirdetések között. A magánéletedben is szerencsés nap lesz a mai.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Még hétvége van, de te már a holnapi szervezési munkálatok, feladatok lázában égsz. Minden gondolatod a teendőid körül forog, ezért csak nehezen tudsz odafigyelni a téged körülvevő dolgokra. Pedig, ha körülnézel, rengeteg szép dolgot észrevehetsz!

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.