Berki Krisztián és Mazsi rendszeresen vitték a kis Emmát babaúszásra, és nagyon jó kapcsolatot ápoltak az edzővel, Csillával. Az úszóedző elmondta, gyakran előfordult, hogy egy-egy veszekedés alkalmával ő közvetített a házaspár között.

"A médiából már hallottam róla, de nem az alapján ítéltem meg. Elsősorban apaként ismertem meg" – mesélte Csilla. Hozzátette, teljesen ledöbbent, amikor értesült a médiasztár haláláról. "Szerdán találkoztam utoljára Krisztiánnal, akkor jött el hozzám babaúszásra a kis Emmával. Akkor ölelt meg utoljára. (...) Amikor pénteken Mazsi húga elmondta, hogy megállt a szíve, sokkot kaptam, majd zokogva dobtam egy hátast a vízbe" – folytatta Csilla, majd azt is elmondta, hogy úgy érzi, Krisztián pótanyaként tekintett rá, szeretethiánya miatt.

"Kevés embert engedett közel magához, sokszor egóból akarta elérni, hogy szeressék. Mindenben első akart lenni" – mondta.

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celebFotó: Polyák Attila - Origo

Csilla felidézte, hogy amikor először találkozott Mazsival Krisztián halála után, hosszú percekig meg sem tudtak szólalni, annyira zokogtak.

"Neki most a kislánya ad erőt. (...) Nagyon szomorú, le van fogyva, az energiái teljesen kizárnak mindenkit. Nagyon szerette Krisztiánt, jól tudta kezelni a szeretetéhségét. Ha vitáztak, sokszor közvetítettem köztük. Krisztián mindig azt mondogatta: Csilla néni, mondd meg a feleségemnek, hogy szeretem!" – mesélte a Hot! Magazinnak.

Május 26-án temették el Berki Krisztiánt. A celeb felesége, Mazsi szívszorító beszédben búcsúzott el szerelmétől, gyermeke apjától. Az özvegy teljesen összetört.