Kiderült, ki közvetített Berki Krisztián és Mazsi között, amikor veszekedtek

Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo -
közvetítő gyász edző Berki Mazsi babaúszás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Mazsi rendszeresen vitték a kis Emmát babaúszásra, és nagyon jó kapcsolatot ápoltak az edzővel, Csillával. Az úszóedző elmondta, gyakran előfordult, hogy egy-egy veszekedés alkalmával ő közvetített a házaspár között.

"A médiából már hallottam róla, de nem az alapján ítéltem meg. Elsősorban apaként ismertem meg" – mesélte Csilla. Hozzátette, teljesen ledöbbent, amikor értesült a médiasztár haláláról. "Szerdán találkoztam utoljára Krisztiánnal, akkor jött el hozzám babaúszásra a kis Emmával. Akkor ölelt meg utoljára. (...) Amikor pénteken Mazsi húga elmondta, hogy megállt a szíve, sokkot kaptam, majd zokogva dobtam egy hátast a vízbe" – folytatta Csilla, majd azt is elmondta, hogy úgy érzi, Krisztián pótanyaként tekintett rá, szeretethiánya miatt.

"Kevés embert engedett közel magához, sokszor egóból akarta elérni, hogy szeressék. Mindenben első akart lenni" – mondta.

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb Fotó: Polyák Attila - Origo

Csilla felidézte, hogy amikor először találkozott Mazsival Krisztián halála után, hosszú percekig meg sem tudtak szólalni, annyira zokogtak.

"Neki most a kislánya ad erőt. (...) Nagyon szomorú, le van fogyva, az energiái teljesen kizárnak mindenkit. Nagyon szerette Krisztiánt, jól tudta kezelni a szeretetéhségét. Ha vitáztak, sokszor közvetítettem köztük. Krisztián mindig azt mondogatta: Csilla néni, mondd meg a feleségemnek, hogy szeretem!" – mesélte a Hot! Magazinnak.

Május 26-án temették el Berki Krisztiánt. A celeb felesége, Mazsi szívszorító beszédben búcsúzott el szerelmétől, gyermeke apjától. Az özvegy teljesen összetört.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.