Berki Krisztián edzője megdöbbentő dolgot állít: már hetekkel a halála előtt feltűnt neki valami

barátság Berki Krisztián halála viselkedés furcsa Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokakat foglalkoztat Berki Krisztián halála, hiszen a médiaszemélyiség tragikus hirtelenséggel ment el. Barátai, és köztük edzője is sejtik, mi adta meg a végső döfést számára.

Május 26-án vettek végső búcsút Berki Krisztiántól. A kétgyermekes családapát Berki Mazsi, és testvérként szeretett jó barátja, Székely Zsolt búcsúztatták a temetésen. Zsolt a Story magazinnak beszélt arról, milyen szálak fűzték őt Berkihez, és mennyi közös volt bennük.

Nemcsak ő, de a celeb edzője is megszólalt, és elmondta, hogy Krisztián már hetekkel a halála előtt furcsán viselkedett.

„A halála előtti hetekben már furcsa volt. Előtte mindig jött edzeni, és felrobbant tőle az óbudai edzőterem. Jött-ment, intézkedett, poénkodott, szelfizgetett. De ez a vége felé elmaradt. Mindig valami dolga akadt, és lemondta az órákat. Onnan is tudom, hogy nagyon mélyen lehetett: Krisztián utálta az alkoholt, de az ítélet – a felfüggesztett börtönbüntetés − után volt, hogy megivott egy-két pohárral. Egymagában. Mondtam neki, hogy miért nem hívott, beszélgethettünk volna, de azt mondta, senkit sem akar traktálni a gondjaival"

– árulta el az elhunyt celeb egy másik barátja, az edzője, Landgráff Zsolt a Storynak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.