Hoppá! Csepregi Éva menye egy másik férfiba szerelmes

Forrás: TV2 -
Bereczki Zoltán Heatlie Dávid Csepregi Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Heatlie Dávid már megbarátkozott a helyzettel.

Egészen meglepő dolog derült ki Heatlie Dávid feleségéről a Drágám, add az életed! hétfői adásában. Az egyik feladat során Dórinak hírességeket kellett kitalálnia a férje körülírása alapján, miközben egy trambulinon ugrált.

Amikor Dórinak Bereczki Zoltánt kellett kitalálnia, Dávid egyszerűen csak annyit mondott, hogy "a szerelmed, a szerelmed", mire felesége azonnal rávágta a megfelelő választ.

Heatlie Dávid Forrás: TV2

"Bereczkit gyerekkorom óta imádom, ő a példaképem, és szerelmes vagyok belé. A Rómeó és Júlia című darabot szerintem huszonnyolcszor láttam" - mondta Dóri.

"Ha átjöttök hozzánk és szembe néztek a fallal, akkor fotón ott vagyunk hárman, Bereczki, én és Dóri" – tette hozzá Dávid.

Heatlie Dávid és Dóri négy évvel ezelőtt ismerkedett meg, és május 21-én volt az első házassági évfordulójuk. Ráadásul már a gyermekvállalás kérdése is foglalkoztatja őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.