Újra kellett éleszteni egy fürdőzőt a kiskunmajsai strandon

Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat -
mentőhelikopter Országos Meteorológiai Szolgálat strand Kiskunmajsa újraélesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy idős asszony lett rosszul a kiskunmajsai strandon. Több fürdőző azonnal a segítségére sietett és mentőt hívtak hozzá. 

Nagy volt a riadalom tegnap a kiskunmajsai strandon, ahol egy 70 év körüli asszony összeesett. Több fürdőző is azonnal a nő segítségére sietett, mentőt hívtak és értesítették a személyzetet is. A mentésirányító a szemtanúkat arra kérte, vizsgálják meg a nőt, miközben riasztotta a legközelebbi mentőegységet és a szentesi mentőhelikoptert is.

Újra kellett éleszteni egy fürdőzőt a kiskunmajsai strandon Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat

A beteg ekkor már nem lélegzett, ezért a telefonon kapott utasítások szerint a helyszínen tartózkodók rögtön megkezdték az újraélesztést, és egymást váltva küzdöttek a nő életéért.

A helyszínre érkező mentők folytatták az életmentést, ami az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően végül sikerre vezetett és a beteget stabil állapotban, légi úton szállíthatták kórházba a mentők – írja az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.