Az időutazó ismét figyelmeztet: most egy durva sorozatgyilkos ámokfutását jósolja

készpénz időutazó jóslat sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő dolgokat állít egy magát időutazónak valló netező a TikTokon.

Egy TikTok-felhasználó azt állítja, hogy 2096-ból érkezett, és pontosan tudja, mi fog történni a jövőben. Hogy bizonyítsa igazát, elmondott néhány eseményt, melyek a nem túl távoli jövőben fognak bekövetkezni.

Azt állítja, hogy 2023-ban letartóztatnak egy ismert színészt gyerekbántalmazás miatt, és még ugyanebben az évben letartóztatnak egy sorozatgyilkost, aki rekordszámú áldozatával végzett. 2025-re pedig már nem lehet készpénzzel fizetni.

Forrás: Shutterstock

Érdekesség, hogy a jelenleg legtöbb gyilkosságot beismerő bűnöző, gyerekgyilkos és erőszaktevő Luis Garavitót pont 2023-ban engedhetik feltételes szabadlábra. A sorozatgyilkos 1992 és 1999 között 140 hat és tizenhat év közötti fiatalt fiút ölt meg Kolumbiában, Ecuadorban és Venezuelában, de összesen nagyjából 300 utcagyerek megölésével vádolják. A La Bestiának elnevezett gyilkost korábban 1853 év börtönre ítélték, ezt azonban később 22 évre csökkentették, mivel elvezette a rendőrséget néhány áldozata holttestére - írja a Bors.

Egyre többször tesz közzé figyelmeztetést az illető, aki magát időutazónak tartja. Korábban azt állította, hogy júniusban borzalmas dolog vár az emberiségre, később pedig májusra jósolt egy szörnyű eseményt, mégpedig az amerikai gazdaság összeomlását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.