G.w.M ezzel az ajándékkal lepte meg Kulcsár Edina édesanyját születésnapja alkalmából

Forrás: Instagram/gwmmusic -
Kulcsár Edina édesanyja ajándék G.w.M Kulcsár Edina születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina édesanyja a napokban ünnepelte 50. születésnapját. A jeles alkalomból a rapper is meglepte az ünnepeltet.

Az 50. születésnapját ünneplő Krisztina elképesztő formában van: szinte hihetetlen, hogy már van egy 31 éves lánya. Edina egyértelműen anyukájától örökölte a szépségét, elképesztő köztük a hasonlóság. Az ünneplés elmaradhatatlan kellékei voltak a hatalmas lufik, a "Boldog születésnapot" feliratú szalag, emellett pedig egy közös ebéd, amin G.w.M is részt vett.

Kulcsár Edina G.w.M Forrás: Instagram/gwmmusic

A rapper természetesen nem érkezett üres kézzel: egy hatalmas rózsaszín rózsacsokorral lepte meg leendő anyósát, amely nagy sikert aratott. Edina édesanyja csak úgy ragyogott a boldogságtól, ahogy Edina 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetében pózol a csokorral a kezében.

A múlt héten a páros azzal került a címlapokra, hogy közös tetoválást készíttettek, ami ráadásul látható helyre, a csuklójukra került. Ráadásul arra is választ kaptunk, hogy a volt szépségkirálynő igent mondana-e, ha újból megkérnék a kezét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.