Hajdú Péter felesége elmondta, mi köze van Berki Mazsi meghiúsult vállalkozásához

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
Láng Eszter Berki Mazsi vállalkozás üzlet Mattesz Csilla babaúszás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban írtunk arról, hogy Berki Mazsi elesett attól az üzlettől, amit Mattesz Csilla babaúszás-oktatóval indítottak volna. Csilla új üzlettársa Láng Eszter, Hajdú Péter felesége lett, aki tisztázta a helyzetet.

Berki Mazsi és Láng Eszter is Mattesz Csillához jár babúszásra. Mazsi és Csilla olyannyira összebarátkoztak, hogy közös vállalkozásba akartak kezdeni. Ebből Berki Krisztián halála miatt nem lett semmi, Csilla ugyanis mással vágott bele az üzletbe. Egy informátor korábban azt nyilatkozta, hogy Mazsi sokáig gondolkodott, időt kért, mert nem volt ereje az üzleti dolgokkal foglalkozni. Csilla sokáig várt rá, de nem tudta a végtelenségig húzni a dolgokat, lépnie kellett.

Berki feleségét nagyon érzékenyen érintette a dolog, így nyilatkozott:
"Amikor szembesítettem Csilla nénit, csak akkor mondta el, hogy sajnálja, de neki egy biztos pont kell, aki anyagilag biztonságot jelent számára, és úgy gondolta, ez nem én leszek a férjem tragédiája után. Ez egy újabb döfés volt számomra."

Berki Mazsi vállalkozása meghiúsult Forrás: Berki Mazsi/Instagram

A Blikk megtudta, hogy Csilla néni új üzlettársa nem más, mint Hajdú Péter felesége, Láng Eszter. Eszter most tisztázta: nem miatta hiúsult meg Mazsi üzlete. Ő azt szeretné, ha a fiatal özvegy is társulna hozzájuk:
"Csilla nénit azóta ismerem, amióta hozzá járunk úszni Domival, rengeteget segített az ő módszere a kisfiam mozgásfejlődésében. Még korábban ellátogattam egy franchise-napra Csillával, és mivel tudtam, hogy nem működött olyan jól a közös munka az akkori partnereivel, felajánlottam az együttműködésem. Azóta már megállapodtunk a korábbi franchise-rendszer arculatváltásában, ami magában foglalja az összes Baby Spa üzletet és egy olyan képzési központot is, amely az egyedülálló Mattesz-módszert oktatja. Mazsi egy Baby Spa üzletet szeretett volna, és ennek továbbra sincs semmi akadálya, hiszen a franchise-rendszeren belül több üzlet nyitása is várható. Hogy az az üzlet miért nem jött létre, az rá és Csillára tartozik, én azonban kifejezetten örülnék neki, ha az egyik üzletet ő vinné a franchise-on belül. Fontosnak tartom tisztázni, hogy az én vállalkozásomnak semmi köze nincs ahhoz, hogy Mazsi és Csilla néni között nem jött létre a megállapodás. Nagyon fontos nekem ez a vállalkozás, hiszem, hogy rengeteg gyereknek tudunk majd segíteni a fejlődésben Csilla néni módszerével."

Láng Eszter, Hajdú Péter felesége lett Mattesz Csilla üzlettársa Forrás: Vásony Anna

Berki Mazsi is reagált Láng Eszter szavaira, nyitottan fogadta az ötletet:
"Eszterrel nagyon jóban vagyunk, és nem zárkózom el attól, hogy a későbbiekben vele indítsak el egy vállalkozást. Mattesz Csillában azonban csalódtam, sajnos, megrendült a bizalmam benne."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.