Cserbenhagyták Berki Mazsit: "Sajnálja, de neki egy biztos pont kell, aki anyagilag biztonságot jelent számára"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Berki Mazsi Mattesz Csilla Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel másfél hónappal a tragédia után már képes gyászáról beszélni Berki Mazsi. Tudja, hogy a legfontosabb most az, hogy kislányuk, Emma, semmiben ne szenvedjen hiányt. Az özvegy most azt is elmondta, a tragédia mellett még egy csalódással is szembe kellett néznie. 

Mazsi a Borsnak elmondta, hogy Mattesz Csillával, Gesztesi Károly egykori szerelmével dolgozott egy közös vállalkozáson, egy bébi spa-t akartak létrehozni, ám Csilla visszalépett.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Amikor szembesítettem Csilla nénit, akkor mondta el csak nekem, hogy sajnálja, de neki egy biztos pont kell, aki anyagilag biztonságot jelent számára, és úgy gondolta, ez nem én leszek a férjem tragédiája után. Ez egy újabb döfés volt számomra. Csilla nénit egy éve ismerem, és elhamarkodott volt a kijelentésem, hogy a barátunk. A szakmai tudásáért tisztelem, és hálás vagyok, amiért a kislányommal foglalkozott. Üzletileg tisztességtelen volt velem, emberségből nálam megbukott" - nyilatkozta Mazsi.

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.