A bolygók jelzése szerint különleges és nagyon romantikus lehet ez a mostani vasárnap. S vajon mi minden történhet még? A napi horoszkóp elárul néhány fontos részletet...

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Nagy feladat megoldása előtt állsz, ami minden erődet és figyelmedet igénybe veszi. Ámde vasárnap amúgy sem tehetsz sokat érte, ezért feledkezz el az egészről a hétvége hátralévő részében! Ha sikerül felhőtlen kikapcsolódásban töltekezned, hétfőtől minden megy, mint a karikacsapás.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Uralkodó bolygód, a Vénusz vasárnap is a jegyedben járva támogat téged. Ezúttal segíthet felkelteni személyiséged érzéki és gondoskodó oldalát. Mutasd ki bátran a szeretetedet és a szerelmedet a párodnak. Meglátod, igazán romantikus napot tölthettek együtt.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nagyszerű lezárása a hétnek ez a vasárnap. Remekül el tudsz lazulni, és sikerül egy igazán kikapcsolódós délutánt is szervezned. Kell is, hogy végre teljesen ellazulj, hiszen sokat és jól dolgoztál az elmúlt időszakban.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
A párkapcsolatot vasárnap igazán különlegesnek fogod érezni. Főleg, ha a körülményeket is az érzéseidhez választod meg. A romantikára a mediterrán, vagy a vízparti helyek a legkellemesebbek. A vágyak most magasra repítenek...

Forrás: Shutterstock

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Jól végződik ez a hét, a vasárnap pedig a koronája lehet. Gyümölcsözőnek, fejlődőnek látod, tapasztalod a körülményeidet. Nem is kell mással törődnöd, csak a legszorosabb emberi kapcsolataiddal - és még egy jó könyv is beleférhet az időbe!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
A családtagok, a rokonok határozott döntéseket várhatnak tőled. Ne halogasd hát tovább, a végső szót úgyis neked kell kimondani. Így van ez akkor is, ha magában a döntésben az ő vélekedésüket is kénytelen leszel figyelembe venni.

 Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide!