Berki Mazsi megható fotót posztolt kislányával, Emmával

Fotó: Polyák Attila - Origo -
naplemente Berki Emma Katerina Berki Mazsi Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta Berki Krisztián elhunyt, Mazsi egyedülálló anyaként igykeszik helytállni, hiszen kislánya, Emma jelenti számára a világot. 

Berki Krisztián tragikus halála után Mazsi próbálja ugyanott folytatni az életét, mint azelőtt, hiszen ki kell tartania kislánya miatt.

"Mazsi nagyon erős nő, hihetetlen akaratereje van. A kis Emmáért tesz most mindent, ha a baba nem lenne, talán már összeroppant volna. Esténként rossz neki, amikor a kicsi már alszik, csak ilyenkor, amikor csend veszi körül, adja át magát a fájdalmának. Krisztián emléke a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel... legutóbb éppen apák napján volt egy mélypont..." – nyilatkozta nemrég egy neve elhallgatását kérő ismerőse.

Az édesanya most a Balatonon töltődik fel a kis Emmával, és egy igazán megható fotót tett közzé, amin együtt csodálják a naplementét.

"Köszönöm, hogy vagy nekem" - írta a képhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.