"Sokan csodálkoztak, sokan károgtak" - Szinetár Dóra és Makranczi Zalán 10 éve házasok

Makranczi Zalán házassági évforduló Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra hosszú, érzelmes posztban írt az elmúlt tíz évről.

10. házassági évfordulót ünnepelt Szinetár Dóra és Makranczi Zalán, melyről a színésznő Instagram-posztban emlékezett meg egy érzelmes poszttal és családi fotókkal.

"Sokan csodálkoztak, sokan károgtak, és még többen örültek. Nekik lett igazuk. Meg a Jóistennek, aki úgy gondolta 10 éve, hogy megérdemeljük, hogy nyugalomra lelhetünk egymás mellett. És szerelemre. Ami nem múlik. Ami azóta csak egyre több, és jobb. Végtelen boldogság, hogy ezt megkaphattuk! Vigyázni fogunk rá örökké!" - írta Dóra, majd zárójelben megjegyezte, hogy bár férje nyálasnak tartotta a posztot, de mivel igaz, így posztolhatónak minősítette.

Szinetár Dóra nemrég elképesztően cuki fotót mutatott kisfiáról. A képen a 4 éves Benji éppen a káoszfelelős Kapi kutyához bújik tündéri módon. A kedves fotót a kommentelők sem tudták szó nélkül hagyni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.