A Hold és a Plútó szembenállása intenzív megéléseket jelez mindenfajta kapcsolatunkban. Értékes felismeréseket is hoz, figyeljünk az intuíciónkra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Szokatlan tervekkel áll elő valaki, ami először ellenállást vált ki belőled. Azért mérsékeld az indulataidat, és gondold át alaposan magadban a javaslatot. Lehet, hogy ez új lehetőségeket jelent neked, ami végül hasznodra válik.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Változtathatsz a szerelmi életeden úgy is, hogy ahhoz nem kell új párt keresned. Sok mindent meg is beszélhet a partnereddel: ő éppoly nyitott a változásra, mint te. Csak talán zárkózottabb. Beszélgessetek kettesben!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Sok bizonytalanság van most körülötted, és ha túlságosan belemész a helyzet elemzésébe, attól csak még inkább elbizonytalanodhatsz. Valamit lépned kell, hogy legalább magad felől legyél biztos. Az utat te jelölöd ki.

Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
A Hold és a Plútó szembenállása miatt több intenzitásra számíthatsz a kapcsolataidban. Fontos beszélgetésekre kerülhet sor, amikor olyan kérdéseket tisztázol a másikkal, amik sok félreértést okoztak.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Nem ártana másokat is meghallgatni, mielőtt őket is érintő komoly döntéseket hoznál. A környezeteddel amúgy sem ártana többet törődni mostanában, mert sok erőt tudsz nekik adni.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Nem várt bonyodalmak támadhatnak, ahol is szükség lehet a találékonyságodra. Ha most ügyes vagy a megoldásban, azzal egyengetheted a saját utadat a jövőt illetően. Ne hallgasd el a véleményedet, állj ki az igazadért!

Az összes jegy horoszkópját ide kattintva tudod elolvasni.