"A szent föld kitárta kapuit" - Pumped Gabo a Balaton Soundról posztolt

Balaton Sound fesztivál pumped gabó Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo régóta készült a Balaton Soundra, és egész héten a fesztiválon bulizik. Instagram-oldalán többször is bejelentkezett Zamárdiból, a Soundot pedig szent földnek nevezte.

Nem csoda, hogy Pumped Gabo imádja a Balaton Soundot, hiszen 2015-ben ezen a fesztiválon fedezték fel. Pumped annak idején különleges tánca miatt került reflekorfénybe, és azóta is meghatározó szereplője a magyar celebvilágnak, de egy amerikai műsorban is szerepel már.

Ha kell, hülyét csinál magából, de rendszeresen kampányol a környezetvédelem mellett is. Az idei Soundon Gabo is ott van, követőinek már tegnap délután félmeztelenül liveozott, és azt üzente, hogy a Martin Garrixen a színpad jobb oldalán, hátul fog bulizni.

Az esti buliban az ing is lekerült róla, és szokásához híven mindenkinek megmutatta kidolgozott testét. Nem csoda, hiszen hosszú ideig készült a fesztiválra: rendszeresen gyúrt, és szoliba járt a tökéletes külső érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.