Szabó Zsófi és Shane Tusup ugyanott, mégis külön buliztak a Balaton partján

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup -
Balaton Sound buli Szabó Zsófi Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi és Shane Tusup egy helyen, mégis külön buliztak a hétvégén: mindketten a Balaton Soundról csekkoltak be.

Két év után újra dübörgött a Balaton Sound. Nem csoda, hogy a magyar hírességek nagy része is jelen volt a Balaton egyik legnépszerűbb fesztiválján, ahol akkora buli volt, hogy szó szerint beleremegett a föld.

A fesztiválról Szabó Zsófi és Shane Tusup is becsekkoltak, igaz, nem együtt. A gyönyörű műsorvezető egy barátnőjével bulizott, volt vőlegénye pedig a barátaival látogatott Zamárdiba.

Mindketten máshogy próbálják túltenni magukat a szakításon: Zsófi sporttal, munkával, és a kisfiával felejt, Shane pedig más lányokkal és a barátaival vigasztalódik.

Úgy tűnik, most mégis egy rugóra járt az agyuk, és mindketten a Soundra mentek kiereszteni a fáradt gőzt. A műsorvezető a kordonok között, óriási mosollyal az arcán posztolt az esti buliból, a fotót ide kattintva tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.