Nádai Anikó megmutatta, mekkora lett a pocakja: napokon belül világra hozhatja a babát

terhesség szülés Nádai Anikó várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármelyik nap megszülethet Nádai Anikó kisbabája. A műsorvezető most megmutatta, mekkora lett a pocakja az utolsó időszakban. 

„Sokan kérdeztétek, hogy vagyunk. Köszönöm szépen a rengeteg érdeklődést, jókívánságot! Bevallom, az izgalom, a várakozás, a félelem és a fáradtság érzései keverednek bennem. Tényleg már csak napok választanak el attól, hogy a kezemben tartsam a kisfiam. Elég sokat gondolkoztam, hogy meg merjem-e osztani ezt a fotót, de ez is én/mi vagyunk. Plusz 20 kiló és hatalmas pocak" - írta a mindenórás Anikó, a fotót ITT nézheted meg.

Forrás: Nádai Anikó/Instagram

"Patriknál szerettem volna ezt a csodát a maga természetességében átélni, ez a pici azonban az orvosom tanácsára császármetszéssel érkezik majd. Tavalyelőtt volt egy műtétem, ami miatt úgy a legbiztonságosabb, ha ezúttal így hozom világra a kisfiam. Sem az orvosom, sem mi nem szeretnénk kockáztatni, ezért gondolkodás nélkül elfogadtam a tanácsát" - nyilatkozta korábban a kismama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.