Horvátországig utazott a magyar szépségkirálynő, hogy legálisan manórudazhasson

Viczián Viktória elf bar Horvátország manórúd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hónapokban futótűzként terjedt el a fiatalok körében az elektromos cigarettához hasonló Elf Bar, más néven manópálca, manórúd, tündérpálca, melynek egészségre gyakorolt hatásaival kapcsolatban a szakértők komoly aggodalmukat fejezték ki. Úgy tűnik, az információ nem mindenkihez jutott el...

Tóth Andi után Viczián Viktória, a 2017-es Miss World Hungary első udvarhölgye is úgy jelentkezett be közösségi oldalán, hogy közben Elf Bart szívott a barátnőjével. A TikTokra feltöltött videóhoz azt írták, egészen Horvátországig kellett utazniuk, hogy legálisan manórudazhassanak. Bár megjegyzik azt is, hogy ez vicc, senki se csináljon hülyeséget, ennek ellenére beleszívnak az Elf Barba.

Horvátországig utazott Viczián Viktória, hogy legálisan manórudazhasson Forrás: TikTok

A felvételt már több mint 25 ezer ember látta, köztük valószínűleg rengeteg fiatal, akinek nem mutattak ezzel jó példát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.