Botrány: Tóth Andi illegális termékkel viccelődött

elf bar Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi énekesnő szereti áthágni a szabályokat, és azt is megszokhattuk, hogy általában kendőzetlenül vállalja a véleményét is. A minap közzétett Instagram-története azonban egyesek szerint komoly aggodalomra adott okot.

Andi orrlyukaiból a videón sűrű, fehér füst gomolyog, s bár a megjegyzésben előrebocsátja, hogy az Elf Bar – az elektromos cigarettához hasonló, illegális dohánytermék – vásárlása, használata és forgalmazása is büntetendő, teljesen olyan, mintha ő is épp azt fogyasztaná.

Forrás: Instagram

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az Elf Bar, - mely futótűzként terjedt el a fiatalok körében -, komoly veszélyt jelenthet az egészségre, mivel számos változat összetevőiről egyelőre az orvosok sem tudnak semmit. Andi kritikusai épp emiatt orroltak meg a videóra, mondván, az énekesnő felelőtlenül viccelődik az illegális termékkel, mely akár életveszélyes is lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.