Luxusjárgányra váltott Majka: ennyibe kerül a rapper új autója

Mercedes Majka autó ár Pappas Auto Magyarország Kft.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben szinte mindenki Curtisszel és Majkával való szakításával foglalkozik, az ózdi rapper immáron zenésztársa nélkül járja tovább rendületlenül az országot. A turnézáshoz pedig új segítséget kapott, méghozzá egy gyönyörű és méregdrága autó formájában.

A rapper saját Instagram-oldalán büszkélkedett el új szerzeményével, egy utcai luxus-terepjáróval. A Mercedes márkájú autó a sportosság legexkluzívabb formáját kínálja, melyben a sofőr és utasai élvezhetik a tér és a kényelem maximumát – hirdeti a reklámszöveg. A rapper járműve azonban nemcsak a megjelenése miatt különleges.

Az autó ára ugyanis vetekszik egy lakáséval. A Promotions észlelte, hogy a Mercedes-Benz GLS 400D induló ára 36 és fél millió forint, amely értelemszerűen a választható extrákkal még magasabb is lehet. Majka autója ezenfelül a rendszámában is egyedi, mivel a július 1-jével életbe lépett új formátumú táblák egyike került fel rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.