Luna és Azahriah újra együtt vannak: a lány mindent megbocsátott

Luna Azahriah hűtlenség szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a Szolnoki Palacsintafesztiválon félrelépett énekes jelentős meggyőző erővel rendelkezik, ugyanis barátnője, Luna Joanna a nyilvános botrány ellenére szemet hunyt a kínos eset fölött.

A két híresség a napokban Velencébe utazott, ám amikor egy szemfüles internetező által készített reptéri lesifotó szivárgott ki róluk, az influenszer még javában tagadta, hogy újra együtt lennének. Azóta azonban fordult a kocka, és Luna a közösségi oldalán fejtette ki, hogyan látja most a magánéletét.

„Sokszor mondtam már, az élet pont annyira szép, mint amennyire annak látod. Nincs olyan ember, akinek tökéletes tündérmesébe illő élete lenne, igen, tisztán látszik, az enyém sem az. Vannak csodalatos és vannak sötét, gyötrelmes időszakok is, csak hogy az igazságosság mérlege ki legyen egyenlítve.

Nem fogom fel tragikusan, hisz ez az élet, a jóval együtt a rosszat is méltósággal kell viselni. Én pedig igyekszem az élet minden pillanatát megélni, megtapasztalni. A jót 100%-osan kiélvezni, a rosszból pedig levonni a tanulságokat, tapasztalatot szerezni és okulni" – fogalmazott Azahriah barátnője, aki azt is elárulta: jelenleg nagyon boldog, hiszen, mint írta, egy csodálatos lelkű, szeretetre méltó ember a párja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.