A múlt héten bombaként robbant a hír, hogy Majka és Curtis külön utakon folytatják, ugyanis a rapper újra függőségével küzd. Curtis egyik barátja szerint azonban teljesen más áll a szakítás mögött, a kábítószernek semmi köze hozzá.

Ahogy mi is megírtuk, múlt pénteken Curtis nem jelent meg a Majkával közös villányi koncerten. Később kiderült, hogy a rapper már az induláskor sem jelent meg a busznál. Úgy tudni, Curtisre a rokonainak kellett rárúgni az ajtót, mivel teljesen ki volt ütve. 

A Ripost azonban felfigyelt egy kommentre egy hír alatt, amelyben Curtis egy közeli barátja, az Olympians Beach egyik tulajdonosa, Kurai László kiállt a rapper mellett, és elmondta, ő hogyan látja az elmúlt napok eseményeit. A lap ezt követően felkereste Lászlót. 

CurtisForrás: Curtis/Instagram

"Amit most Curtisre dobálnak, az gyakorlatilag szemen szedett hazugság! Könnyű olyasvalakire sarat dobálni, aki már hibázott, hiszen sokan elhiszik, hogy másodszor is megtette" - mondta. Hozzátette, Curtis barátait megviselik a róla terjedő valótlanságok, és határozottan kijelentette, hogy a jelenlegi helyzetnek semmi köze a kábítószerhez.

"Az, hogy mi is történt valójában, csak rá és Majkára tartozik. Persze én és még néhány barát tudjuk, hogy mi áll a háttérben, de nem tisztünk, hogy elmondjuk. Majd megteszi az, akit erre felhatalmaznak, vagy megteszik maguk az érintettek, ha szükségét látják" - tette hozzá Kurai László.