A Nap és a Merkúr fényszöge felerősíti a kreativitást, a Neptunusz pedig a képzelőerőt, de egy kicsit össze is kuszálja a szálakat. Napi horoszkóp vasárnapra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.) 

A napi horoszkóp szerint a Nap és a Merkúr együttállása felerősíti a képzelőerőt és a kreativitást, de a Neptunusz kicsit belezavar a képbe. Ma nagy élvezetet lelsz minden művészi ágban, szívesen is alkotsz valami szépet, de a reális, gyakorlati kérdések nehézséget jelenthetnek.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)  

Sok változás, váratlan körülmények miatt bizonytalanná válhatnak a dolgok a környezetedben, amit Bikaként nagyon is rosszul viselsz. Igyekezz legalább önmagadban megőrizni a bizonyosságot. A magabiztosság segíthet abban, hogy a változásban is állandóságra lelj.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Nap és a Merkúr együttállása szép napot ígér. Ma minden kezdeményezésed jól sikerül, és a családi életed is harmonikus. Ha szingli vagy, akkor beléphet az életedbe a nagybetűs szerelem is, ha elég nyitott vagy rá, és észreveszed az illető jelzéseit.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedvező változás érik az életedben: valaki, akit nem olyan régen ismertél meg, valósággal rajong érted, a kegyeidet keresné. Vedd észre a jó lehetőséget, és járj kicsit az illető kedvében. Ma leomolhatnak a gátak.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)  

Jókedvű napra számíthatsz: miért is ne osztanád meg az élményt másokkal is. Mutasd meg barátaidnak, kollégáidnak kedvenc helyeidet, hívd őket koncertre, színházba, szórakozni. Egy kis kikapcsolódás mindenkinek jó. Legyél te a társaság lelke!

Heti horoszkóp (május 2. – május 8.): Bátran kérd, amire vágysz, és megadatik!Forrás: Shutterstock

 

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)  

A párkapcsolatodban gondjaid vannak, pedig úgy érzed, hogy te a magad részéről mindent megtettél, hogy ez ne így legyen. A tisztázásra használjátok ki a mai estét: adjatok egymásnak egy órát beszélgetésre!

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide.