A tévéből tudta meg Laura édesanyja, hogy lánya a toitoi mögött szexelt a népszerű magyar énekessel

Forrás: https://www.instagram.com/azahriah_official/ -
szexbotrány toitoi Azahriah
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május végén egy vírus sebességével söpört végig a magyar internetes oldalakon a feltörekvő fiatal énekestehetség, Azahriah szexvideója. A fiatal sztár egy rajongójával került intim viszonyba az egyik fellépése után, méghozza a nyilvános vécék árnyékában. Nemrég kamerák elé állt a 19 éves lány, akinek a szülei a tévéből tudták meg, hogy mi is történt pontosan a gyermekükkel.

Egy hónappal a történtek után tudták meg a 19 éves Laura szülei, hogy lányuk volt az, akivel a népszerű magyar zenész a ToiToi vécé mellett szexelt a szolnoki palacsintafesztiválon.

A fiatal lány a Levente klubja című műsor vendége volt, ahol elmondta, hogy az eset után több barátjában is csalódott. A beszélgetés során egyébként többször is kijelentette, hogy ő csak utólag tudta meg, hogy Azahriah-nak barátnője van.

A tévéből tudta meg Laura édesanyja, hogy lánya a toitoi mögött szexelt a népszerű magyar énekessel Forrás: https://www.instagram.com/azahriah_official/

"Elítéltek, és azt mondták, ők nem fognak így barátkozni velem. Mert hogy undorító volt, amit csináltam. Hiába mondtam el nekik az egészet nagyjából, undorítónak tartották, hogy képes voltam egy vécé mögött megd*gatni magamat egy híresebb emberrel, akinek barátnője volt"

– mesélte a lány, majd hozzátette, hogy szerencsére az igaz barátok mindvégig mellette álltak. Az édesanyja azonban teljesen kikelt magából, miután eljutott hozzá a hír.

"Anyukám benne van az internetes témában, apát ez annyira nem érdekli. Pörgeti a Facebookot, de tinisztárokkal nem foglalkozik. A nővérem volt, aki tudta, ő látta a híreket. Volt annyira kedves, hogy nem mondta el a szüleimnek, de végül nem én mondtam el, hanem a tévéből tudták meg.

Brutálisan elkezdtünk veszekedni, olyanokat mondott rám, amiket nem illik a saját lányodra mondani. Nagyon csúnyán fogalmazott! Miután én elmondtam a saját véleményemet róla, mert ő sem egy példaértékű anya, csak mondta a magáét, rávágtam a telefont és mindenhonnan letiltottam."

Néhány nappal ezelőtt azonban Laura újra találkozott az édesanyjával és kibékültek egymással.

A Laurával készült teljes beszélgetés ITT megnézheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.