Demcsák Zsuzsa vezeti a TV2 új párkereső show-ját

Forrás: Tv2 -
Demcsák Zsuzsa TV2 társkereső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan vadonatúj társkereső műsor indul a Super TV2-n Money or Love - Fogadj a szerelemre! címmel. A játékosokat Demcsák Zsuzsa kalauzolja majd kalandjaik során.

A műsor epizódjait a Karib-térségben, exkluzív környezetben forgatják majd, ahol a hölgyek és az urak a megszokottól eltérően külön lesznek elszállásolva, és azért is kemény kihívásokat kell teljesíteniük, hogy egyáltalán beszédbe elegyedhessenek az ellenkező nem képviselőivel.

Demcsák Zsuzsa Forrás: Tv2

Emellett különböző játékos feladatokat is meg kell oldaniuk, hogy egyre közelebb kerüljenek választottjukhoz és a 10 millió forintos fődíjhoz. A párkeresés nemcsak szórakozásból áll majd, a szereplők egy lelki utazáson is részt vesznek, hogy szívük minél nyitottabb legyen egy új kapcsolatra. A nézők sem kizárólag passzív szemlélői lehetnek az eseményeknek: aktívan belenyúlhatnak a párkeresők életébe, hiszen szavazhatnak, hogy ki maradjon és ki távozzon a szigetről – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.