Tóth Dávid elárulta, hogy a Nagy Ő című társkereső után sikerült kihevernie Laurával történő szakítását.

Tóth Dávid választása A Nagy Ő című valóságshow-ban tavaly télen Laurára esett a végső rózsaceremónián, kapcsolatuk azonban nem állta ki az idők próbáját, mindössze néhány hónap után különváltak az útjaik.

"Vegyesek az érzéseim, mert a műsorban ugyan nagyon jól éreztem magam, ám sajnos nem sikerült megtaláljam a nagy Őt" - mesélte a Blikknek Dávid, aki elmondta, hogy már túl van a szakításon.

A kajakos elárulta, hogy ismerkedés terén sokkal jobban kedveli a spontán dolgokat, mint azt, ha valami előre meg van tervezve.

Tóth Dávid őszinte vallomása: "Sosem az volt a cél, hogy habzsoljam a nőket"Forrás: artandlens.hu/Varady Nikolett

"Nincs bevált ismerkedős dumám, és nincs konkrét hely sem, ahová lejárok a haverokkal, hogy egymást támogatva szedjünk fel lányokat. Szerintem az emberre bárhol és bármikor rákacsinthat a szerelem, és jobban is szeretem a hétköznapi helyzeteket az ismerkedésre" – magyarázta Dávid, aki hozzátette, hogy nem egyéjszakás kalandot, hanem komoly kapcsolatot szeretne.

"Sok lánnyal megismerkedtem, de sosem az volt a cél, hogy habzsoljam a nőket. Mindig arra törekedtem, hogy olyan társat találjak, aki mellett megállapodhatok. Most pedig már különösen így van. Már sokkal inkább a családalapítás a célom, mint hogy csak legyen mellettem valaki."