Tóth Dávid őszinte vallomása: "Sosem az volt a cél, hogy habzsoljam a nőket"

Forrás: artandlens.hu/Varady Nikolett -
Nagy Ő (tévéműsor) csajozás Tóth Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Dávid elárulta, hogy a Nagy Ő című társkereső után sikerült kihevernie Laurával történő szakítását.

Tóth Dávid választása A Nagy Ő című valóságshow-ban tavaly télen Laurára esett a végső rózsaceremónián, kapcsolatuk azonban nem állta ki az idők próbáját, mindössze néhány hónap után különváltak az útjaik.

"Vegyesek az érzéseim, mert a műsorban ugyan nagyon jól éreztem magam, ám sajnos nem sikerült megtaláljam a nagy Őt" - mesélte a Blikknek Dávid, aki elmondta, hogy már túl van a szakításon.

A kajakos elárulta, hogy ismerkedés terén sokkal jobban kedveli a spontán dolgokat, mint azt, ha valami előre meg van tervezve.

Tóth Dávid őszinte vallomása: "Sosem az volt a cél, hogy habzsoljam a nőket" Forrás: artandlens.hu/Varady Nikolett

"Nincs bevált ismerkedős dumám, és nincs konkrét hely sem, ahová lejárok a haverokkal, hogy egymást támogatva szedjünk fel lányokat. Szerintem az emberre bárhol és bármikor rákacsinthat a szerelem, és jobban is szeretem a hétköznapi helyzeteket az ismerkedésre" – magyarázta Dávid, aki hozzátette, hogy nem egyéjszakás kalandot, hanem komoly kapcsolatot szeretne.

"Sok lánnyal megismerkedtem, de sosem az volt a cél, hogy habzsoljam a nőket. Mindig arra törekedtem, hogy olyan társat találjak, aki mellett megállapodhatok. Most pedig már különösen így van. Már sokkal inkább a családalapítás a célom, mint hogy csak legyen mellettem valaki."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.