A 34 éves énekesnő csalad.hu-n vezetett blogján árulta el, hogy nagy kihívást jelent neki a gyermekfelvigyázás megszervezése.

Gabi kifejtette, hogy mint minden édesanyának, neki is szüksége van némi énidőre ahhoz, hogy a maximumot nyújthassa mind a magánéletében, mind a hivatásában. Ezért döntött úgy, hogy a nagyszülők tehermentesítése céljából külsős segítséget keres, ám nagyon meglepődött a jelöltek hozzáállásán és igényein.

Tóth GabiInstagram, Tóth Gabi

„Képzeljétek, ilyen és ezekhez hasonló mondatokat kaptam, csak egy párat idéznék: „Előre egy hónapra tudnom kell, hogy mikor kell jönnöm. Amennyiben ahhoz képest változik, akkor is kérem a pénzt a lefoglalt időintervallumra."  „Nem cserélek pelenkát." „Ha én itt vagyok, nem lehet itt szülő, mert akkor nyafog a gyerek." „Nem főzök és nem vagyok takarító."

Egyik-másiknál azt hittem, rosszul hallok. Nem jellemző rám, de volt, hogy a meglepődéstől nem is bírtam szóhoz jutni, csak pislogtam. Nagyon fontos, hogy nem kértem sem főzést (Krauszom be sem engedne senkit a konyhába), sem takarítást.Csak azt kértem (volna), hogy szeresse a kislányunkat és vigyázzon rá hetente pár órát, hogy dolgozni tudjunk – írta a híresség, aki a rossz tapasztalatok ellenére sem csügged; inkább arra koncentrál, hogy az elkövetkezendő pár napban mindannyian jól érezzék magukat Balatonon.