Tóth Gabi nem talál bébiszittert, pedig szerinte nincsenek nagy igényei

Tóth Gabi bébiszitter Krausz Gábor babysitter Hannaróza Krausz Hannaróza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves énekesnő csalad.hu-n vezetett blogján árulta el, hogy nagy kihívást jelent neki a gyermekfelvigyázás megszervezése.

Gabi kifejtette, hogy mint minden édesanyának, neki is szüksége van némi énidőre ahhoz, hogy a maximumot nyújthassa mind a magánéletében, mind a hivatásában. Ezért döntött úgy, hogy a nagyszülők tehermentesítése céljából külsős segítséget keres, ám nagyon meglepődött a jelöltek hozzáállásán és igényein.

Tóth Gabi Instagram, Tóth Gabi

„Képzeljétek, ilyen és ezekhez hasonló mondatokat kaptam, csak egy párat idéznék: „Előre egy hónapra tudnom kell, hogy mikor kell jönnöm. Amennyiben ahhoz képest változik, akkor is kérem a pénzt a lefoglalt időintervallumra." „Nem cserélek pelenkát." „Ha én itt vagyok, nem lehet itt szülő, mert akkor nyafog a gyerek." „Nem főzök és nem vagyok takarító."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.