Szinetár Dóra a természetesség szószólója, és nagyon fontos számára, hogy minél több nőhöz jusson el a pozitív testképet népszerűsítő üzenete.

A 45 esztendős színésznő egy reggeli műsorban mesélt arról, hogy nemrég az ő kívánságára smink nélkül fotózták őt egy bulvármagazin címlapjára. Külön kérte továbbá, hogy ne finomítsanak esetleges testi tökéletlenségein képszerkesztő programmal – írja a Blikk.

Szinetár DóraForrás: Szinetár Dóra

Ez egy olyan fotózás volt, ahol egy csodálatos naplementében egy jó fotós egy jó kamerával lefényképezett engem. Az, hogy én ragaszkodtam hozzá, hogy ne legyen rajtam smink, kicsit erős.A helyszínen egy kedves sminkeslány épp nyitotta ki a táskáját, mondván, csak egy kevés sminket hadd tegyen rám, mire én azt feleltem, hogy nem, ha azt mondtuk, hogy nincs, akkor nincs. Nekem szerencsére a Jóisten adott egy viszonylag szabályos arcot, valamint odafigyelek, hogy hogyan táplálkozom"

– fejtette ki Dóra, aki elárulta, hogy egy bikinifotózás esetén lehet, hogy azért kicsit jobban átgondolta volna a sminkmentességet.