Napi horoszkóp 2022. július 28.: a Bak előtt új utak nyílnak meg, a Vízöntő ráébred az erejére

napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlán újhold gyors, impulzív és nagyon pozitív energiát jelent, csupa tűz és öröm. Használjuk ki ezt a napot és a kedvező lehetőségeket! Napi horoszkóp csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


A napi horoszkóp szerint szívügyekben, úgy tűnik, válaszút elé állítanak a csillagok. A döntést nem kellene elhamarkodnod, hiszen tudod jól: minden csak három napig újdonság. De a párod sem lehet türelmes a végtelenségig. Hallgass a baráti tanácsra!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Kisebb kalamajkák, váratlan nehézségeid adódhatnak egy új kapcsolatból, vagy kalandból. Az öröm azonban még így is több, mint amennyi a fejfájás... Örömteli, vidám nap a mai, élj a lehetőségekkel minden területen!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Ma valami váratlan történés ráz fel. Anyagi veszteség azonban csak akkor érhet, ha túlságosan meggondolatlanul cselekszel, vagy beszélsz. Számolj el ötvenig magadban, ha fontos döntést hozol, és ne cselekedj indulattal. Vidám, pörgős napra számíthatsz.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Az Oroszlán újhold ma szokatlanul gyorssá és impulzívvá tesz, de nagyon is kedvező értelemben. Ma mindenben sikerrel fogsz járni. Bízd magad az ösztöneidre, kövesd a megérzéseid által kijelölt utat!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


Ma újhold van az Oroszlán jegyében, ami neked új, szerencsés kezdeteket jelent, méghozzá egészen személyes szinten. A most következő periódusban megvalósíthatod álmaidat, vágyaidat, reményeidet.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Nagyon jó nap ez a mai a szerelemre, de a szenvedélyességben most kivételesen sikerül túllőnöd a célon. Nem baj, mert legalább érezheted, hogy még mindig szeretsz, és szeretnek. Ma erről megbizonyosodhatsz.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.