"Megérett a disznóvágásra" - Durván támadták Király Linda nyaralós fotóját

fotó fogyás Király Linda támadás túlsúly nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda közösségi oldalán fakadt ki, miután nyaralós fotója alatt rettenetesen bántó és sértő megjegyzéseket tettek rá a súlya miatt.  Az énekesnő hosszú bejegyzésben reagált a támadásokra.

"Ez a fotó megjelent rólam az olaszországi nyaralásomról és

olyan kommenteket láttam hogy "megérett a disznóvágásra" "jó nagy darab, ez szerintem semmit nem adott le a súlyából" " Úr Isten milyen dagadt"

stb...

Nagy a baj. Tényleg itt tartunk a mai világban, hogy arról beszélünk hogy ki hány kiló lehet? Borzalmas dolgok történnek a világban és egyre nehezebb az élet / megélhetés mindenki számára, és ez a téma, hogy éppen le vagyok fogyva vagy sem? Tisztelet a kivételnek persze, de hogyha ettől jobban érzi magát az az embe,r aki erről ír kommentet, akkor egészségére. Én azért vagyok itt, és azért kezdtem el zenélni, hogy segítsek és erőt adjak. Nem vagyok képes csöndben maradni ha másokat azért
bántanak/ itélkeznek amiről nem tudjuk a hátterét. Itt nem rólam van szó, mert én már rég megtanultam ezt kezelni es helyre rakni.

Igen, tudom nem vagyok vékony és nem is érdeke,l ha őszinte vagyok.. viszont számtalan fiatal van, aki látja ezeket a kommenteket, és teljesen torz kép alakul ki bennük, mert azt látják, hogy hiába dolgozik valaki keményen és épít fel egy karriert a tehetségével, mert úgyis csak arról lesz szó,hogy hogy néz ki.

Ébredjünk mar fel! Borzalmasan szerencsések vagyunk olyan szempontból, hogy eszméletlen tehetségek/esek vannak nálunk es csak annyit kellene csinálnunk, hogy biztassuk es támogassuk a másikat. Nagyon különlegesek vagyunk és szomorúnak tartom hogy az igazi értékeinket elveszítjük az ilyenfajta egymás rombolásában" - írta a közösségi oldalán az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.