Halála után ment hozzá Dobos Attilához a menyasszonya

halál házasság szerelem Dobos Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A januárban elhunyt táncdalénekes és zeneszerző özvegye, Erzsó már korábban is beszélt arról, hogy nem vágyik új kapcsolatra, számára Attila volt az igazi. Ezt nemrég egy megható döntés formájában is bebizonyította.

A legendás zeneszerző többször is megkérte Erzsó kezét, aki minden alkalommal boldogan mondott igent, de sajnos, az esküvőre Attila betegsége miatt már nem kerülhetett sor. Nemrég azonban az asszony a technológia vívmányainak köszönhetően megkapta a lelkészi áldást, így összeházasodhatott néhai kedvesével.

Dobos Attila Forrás: Facebook/Dobos Attila

Erzsó rengeteg felvételt őriz Attiláról, s ezek közül az egyik végül bizonyította, hogy mindkét félben valóban megvolt a házasság szándéka. A lelkész, mielőtt bármit is meghallgatott volna, tájékoztatta a házasságkötés gyakorlatáról és az utólagos áldás feltételeiről a komáromi asszonyt. Ezután elindította a felvételt, és megbizonyosodott arról, hogy a szerelmesek valóban kimondták egymásnak fogadalmukat. Így a két fél között létrejött konszenzust alátámasztotta. A lelkész úr rögtön közölte is a jó hírt Erzsóval: megkaphatják az isteni áldást mint férj és feleség, ami 2020. december 30-ától a zeneszerző haláláig érvényesen köti őket össze – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.