Tóth Gabi megmutatta smink nélküli arcát: így néz ki valójában

Tóth Gabi fotó művészet smink nélkül smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi a legutóbbi Instagram-posztjában bebizonyította, hogy nem fél megmutatni valódi arcát.

Az énekesnő a posztban kifejtette, hogy bár azt gondolná, hogy ezen már túl vagyunk, a mai napig kap olyan üzeneteket, amelyekben azzal vádolják, hogy nem mer smink nélküli fotót kitenni magáról.

"Nagyon szeretek sminkelni, és elvarázsol, hogy az arcunkból mennyi mindent lehet apró trükkökkel kihozni! Anyaként pedig sokkal jobban szeretek sminkelni, mivel a hétköznapokban nem ez a legfontosabb Hannika mellett... szóval mindenki azt tegyen ki, amit akar, azt és annyit mutasson meg, amennyire készen áll, és ne csesztessük egymást ebben a kemény időszakban, amikor van elég feszkó..." - kezdte Gabi.

"Én még mindig hiszek az emberekben, szeretem a szépet, jó látni a szép lányokat, mert belőlem nem vált ki semmi rosszat más szépsége, harmóniája! Kifejezetten jól esik nekem látni a harmonikus és boldog embereket! Semmilyen gombot nem kapcsol be bennem negatív értelemben, ha látok egy nálam jóval fittebb, szebb embert. Értékelem az adottságaimat, és hálás vagyok minden hibámért, ami a testemen van... megdolgoztam értük! Én nagyjából minden embert szépnek látok, akiben tükröződik a jóság, a szeretet... Szép napot nektek!" – fogalmazott a posztban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.