Földöntúli látvány: vörösen izzott az Atlanti-óceán

halászhajó vörös összeesküvés-elmélet Atlanti-óceán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vörösen izzó Atlanti-óceán látványa azonnal beindította az összeesküvés-elméletek rajongóinak fantáziáját. Hiába kiáltottak földönkívülit az emberek, a valóság ennél sokkal hétköznapibb és unalmasabb.

A furcsa jelenséget július 22-én észlelték egy utasszállító repülőgép fedélzetéről az Atlanti-óceán felett. A gép tengerszint felett 10 ezer méteren repült, amikor a vízben vörösen izzó és lüktető fényekre lett figyelmes a gép néhány utasa és a pilóta - írja a Daily Mail.

Az esetről készült felvételek pillanatok alatt bejárták az internetet, az emberek fantáziája pedig azonnal beindult. Volt, aki földönkívüliek megjelenését, mások a pokol kapuját vélték felfedezni.

Az összeesküvés-elméletek mellett azért néhányan tudtak logikus magyarázattal is szolgálni. Az egyik lehetséges magyarázat egy vízalatti vulkán kitörése, de az is lehet, hogy halászhajók egy csoportját vették észre az emberek. Egy viszonylag új módszer a vörös LED-fények használata a halak kifogásához, segítségével tintahalakat és makrélákat lehet a hálóba csalogatni.

Ezzel együtt azonban a földönkívüliek létezése már évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget. Egyre gyakoribbak az UFO-észlelések, az internet pedig tele van furcsa, sokszor megmagyarázhatatlan jelenéseket megörökítő fotókkal és videókkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.