"Egyik cicid nagyobb, mint a másik" - durván beszóltak a magyar énekesnőnek

szexi Singh Viki videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig talán még sosem látott, felszabadult, vad oldalát mutatja meg Singh Viki Bomba című számához forgatott klipjében, új imidzse azonban kissé megosztónak bizonyult.

Viki a videóklipben több, igen keveset sejtető szettben is megmutatja dús idomait, és bár a felvételekről lerí, hogy a sztár végre jól érzi magát a bőrében, egyeseknek mégis muszáj volt belekötniük produkciójába.

Volt, aki azt szúrta ki, hogy az énekesnő mellei aszimmetrikusnak tűnnek az egyik mélyen dekoltált ruhában, ám egy másik kommentelő a védelmére kelt, mondván, alig akad olyan nő, aki két teljesen ugyanakkora természetes kebellel rendelkezik. Alapvetően azok a hozzászólók voltak többségben, akik elismerően nyilatkoztak a sztár megjelenéséről, erről tanúskodik a rengeteg lájk is, melyeket Viki a napokban bezsebelt a közösségi oldalain.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.