Hetek óta nem akar elülni az év fitneszbotránya, most pedig Bíró Ica is páros lábbal beleállt. 

Király Dávid Izmael korábban azt állította, hogy Béres Alexandra állhat A nagy Norbiréka biznisz mögött, ahol közel 40 ezer tag szórakozik Schobert Norbin és családján. A csoport üzemeltetői, de a kommentelők sem kímélik a fitneszházaspárt és naponta kerülnek fel az újabb, lejárató posztok az oldalra. 

Eközben Bíró Ica páros lábbal beleállt Schobert Norbiba, és kemény leleplező posztot tett közzé a Facebook-oldalán, amire később Norbi is válaszolt. A két híresség azon vitatkozott össze, hogy kinek köszönhető Norbi hírneve. A kiírásokból idézett részleteket változtatás nélkül közöljük:

"A Norbi "hálája " éveken át kísértett...vannak izgalmas részletek ..
A könyveiben, mindenesetre , leellenőrizhetően az irányomban tett szidalmai benne vannak  ...
Volt egy Joshi Bharatos békítő show,
ahol azt hangoztatta, hogy Magyarország túl kis ország , hogy több fitness "Guruja" legyen,és "Csak egy maradhat "!!! Ez pedig csakis Ő, és az Ő párja lehet .!" - írja a fitneszmodell.

"Látom,,most a Norbi fókusza Béres Alexandrán van ..." A nagy norb réka biznisz" facebook oldal kapcsán megy a vádaskodás... Előbb -utóbb minden igazság kiderül..‼️ Kíváncsi vagyok, mire megy ki ez az egész ..!!??" - zárta a posztot. 

Norbi nem is hagyta szó nélkül, és szintén egy hosszú posztban reagált az őt ért támadásra:

"Ica! Soha nem mondtam semmi degradálót rólad (...). A koreográfusod voltam. Nem Te kértél fel, hanem Trunkos András. Nem is tárgyaltunk soha. A színpad előtt, a kamerák alatt tornáztam, úgy követted a ritmust és a gyakorlatot. Mert még a mai napig nem találod a zenei 1-et, vagy a 4x8-at. Ez se baj! Én se tudok énekelni. Én büszkén és nem degradálóan írtam erről. De azzal kiállni, hogy a karrierem Neked köszönhetem?" - reagált a fitneszguru.

 Norbi azzal zárta a posztot, hogy ő már csak békét és nyugalmat szeretne.