Balhé Schobert Norbi és Bíró Ica között: egymásnak esett a két fitnesz-szakértő

balhé Bíró Ica Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta nem akar elülni az év fitneszbotránya, most pedig Bíró Ica is páros lábbal beleállt. 

Király Dávid Izmael korábban azt állította, hogy Béres Alexandra állhat A nagy Norbiréka biznisz mögött, ahol közel 40 ezer tag szórakozik Schobert Norbin és családján. A csoport üzemeltetői, de a kommentelők sem kímélik a fitneszházaspárt és naponta kerülnek fel az újabb, lejárató posztok az oldalra.

Eközben Bíró Ica páros lábbal beleállt Schobert Norbiba, és kemény leleplező posztot tett közzé a Facebook-oldalán, amire később Norbi is válaszolt. A két híresség azon vitatkozott össze, hogy kinek köszönhető Norbi hírneve. A kiírásokból idézett részleteket változtatás nélkül közöljük:

"A Norbi "hálája " éveken át kísértett...vannak izgalmas részletek ..
A könyveiben, mindenesetre , leellenőrizhetően az irányomban tett szidalmai benne vannak ...
Volt egy Joshi Bharatos békítő show,
ahol azt hangoztatta, hogy Magyarország túl kis ország , hogy több fitness "Guruja" legyen,és "Csak egy maradhat "!!! Ez pedig csakis Ő, és az Ő párja lehet .!" - írja a fitneszmodell.

"Látom,,most a Norbi fókusza Béres Alexandrán van ..." A nagy norb réka biznisz" facebook oldal kapcsán megy a vádaskodás... Előbb -utóbb minden igazság kiderül..‼️ Kíváncsi vagyok, mire megy ki ez az egész ..!!??" - zárta a posztot.

Norbi nem is hagyta szó nélkül, és szintén egy hosszú posztban reagált az őt ért támadásra:

"Ica! Soha nem mondtam semmi degradálót rólad (...). A koreográfusod voltam. Nem Te kértél fel, hanem Trunkos András. Nem is tárgyaltunk soha. A színpad előtt, a kamerák alatt tornáztam, úgy követted a ritmust és a gyakorlatot. Mert még a mai napig nem találod a zenei 1-et, vagy a 4x8-at. Ez se baj! Én se tudok énekelni. Én büszkén és nem degradálóan írtam erről. De azzal kiállni, hogy a karrierem Neked köszönhetem?" - reagált a fitneszguru.

Norbi azzal zárta a posztot, hogy ő már csak békét és nyugalmat szeretne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.