"Csak a tehetősnek jár a luxus" - szétszedik a kommentelők Berki Mazsit

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
bántás özvegy Berki Mazsi nyaralás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsit nem kímélik a követői. Ezúttal azért bántják az özvegyet, mert egy olyan balatoni villát reklámoz a közösségi oldalán, ahol egy éjszaka több mint 200 ezer forintba kerül.

Annak ellenére, hogy Berki Mazsi májusban elvesztette férjét, és 30 évesen megözvegyült, az együttérző hozzászólások mellett rengeteg bántást kap. Berki Krisztián felesége hiába kéri az embereket, hogy ne bántsák, sajnos nem kímélik Mazsit.

Korábban azért bántották, mert elutazott Balira, ahol jógaelvonuláson vett részt, most pedig azért álltak bele, mert családjával együtt egy álomszép balatoni villában pihent pár napot.

A gyönyörű villát egy videóban mutatta meg követőinek, és bár a komnmentelők közül van, aki arról ír, milyen szép hely, a legtöbben azért támadják Mazsit, mert úgy vélik, ez a luxus csak a gazdagoknak adatik meg.

Forrás: Berki Mazsi/Instagram

"Megfizethetetlen egy átlag embernek...sajnos. Csak a tehetősnek jár a luxus. Ez van Mazsi!!"

- írja az egyik kommentelő.

"Biztos jó hely csak nem egy átlag keresőnek"

- írja egy másik hozzászóló. Mazsi egyik követője még árajánlatot is kért, hogy kiderítse, mennyibe kerül a 260 négyzetméteres, panorámás villa:

"210 000 Ft 1 éjszaka, augusztusi hónapba 275 000 Ft"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.