Berki Mazsi most ünnepelte a 31. születésnapját. Berki Krisztián özvegye nehéz időszakot él meg férje elvesztése óta, de kislánya miatt próbálja összeszedni magát. Évek óta ez volt az első születésnapja, amit Krisztián nélkül töltött. 

Az özvegy a Balatonnál töltötte születésnapját, családi körben. Bár szerettei mellette állnak, férje hiányát semmi sem tudja pótolni. Mazsi Instagramon köszönte meg a sok köszöntést, és őszintén írt arról, milyen érzelmek kavarognak benne.

"Az idei születésnapom más, mint az eddigi. Épp megéltem, hogy jobb már nem is lehet és egy másodperc alatt veszítettem el mindazt, amit tökéletesnek véltem. Szomorú a mai nap. Szomorú, mert valami egészen más szakasza indul el, mint amit képzeltem a 30. születésnapomon. Vannak dolgok, amikre még nincsenek szavaim, de azt tudom, hogy erősebb lettem hitben és lélekben. Pedig minden összeomlott. Ez az Élet. Van egy terv, egy cél, egy álom és közbelép az Élet és egy tollvonással írja át az egészet. És hirtelen egy teljesen más történetben kell megállnod a helyedet. Nehéz és még hosszú ideig fájni fog, úgy érzem" - írta Mazsi az Instagramon. 

"És ma, itt a születésem napján csak egyet kérek Tőle, hogy adjon erőt ezt végigvinni. Adjon lelkesedést és ajándékozzon meg azzal a képességgel, hogy minden apró dologban megtaláljam az örömöt és a gyerekemet az élet szeretetére tudjam hangolni. És azt kérem még, hogy legyen bennem mindig annyi derű, hogy a nehézségeket is könnyedén el tudjam viselni."