Újabb magyar híresség az Instán: végre regisztrált a legendás énekesnő is

Fotó: TV2 -
Zalatnay Sarolta Zalatnay Cini Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte hihetetlennek tűnik, mikor egy sztárról kiderül, hogy nem tagja a legnépszerűbb fotómegosztó oldalnak. Zalatnay Sarolta csak most ült fel az Instavonatra, de máris 77 fantasztikus képet osztott meg, és alig egy-két nap alatt több mint 2000 követőt szerzett magának.

Egyértelmű, hogy Cini fiókja profik keze munkáját dicséri: az egyéni fotók mellett gondosan megkomponált montázsok is helyet kaptak a profilján, melyek csak akkor láthatóak, ha a főoldalt görgetik a felhasználók.

A képek stílusa az énekesnő fénykorát, a '60-as-'70-es éveket idézi; az élénk, színes darabok mellett régi fekete-fehér fotókban is gyönyörködhetnek a követők.

A nagy debütálásra Tóth Gabi is felfigyelt, és kitörő örömmel köszöntötte kolléganőjét a közösségi oldalon – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.