Öngyilkos lett egy 26 éves anya - néhány órával előtte még azt videózta, ahogy a gyermekeivel játszik

Forrás: Shutterstock -
édesanya depresszió öngyilkosság család anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt mondják, gyakran épp azok az emberek látszanak a legvidámabbnak, akik belül a legnagyobb harcokat vívják önmagukkal.

A 26 éves liverpooli Jade Robertsről azt mondják, kiváló anya és ember volt, aki a gyerekeiért tűzbe ment volna, és bárkiért bármit megtett, aranyból volt a szíve, de a mindig mosolygó nő belül szorongott és küzdött a depresszióval.

A fiatal anya néhány órával a halála előtt még vdeófelvételt készített arról, ahogy vidáman játszik gyermekeivel a kertben, két óra múlva pedig holtan találták őt.

Jade édesanyja, Tracy összerört, elmondása szerint maga sem ismerte fel az úgynevezett néma gyilkost, a depressziót, fogalma sem volt róla, milyen démonokkal küzd a lánya nap mint nap.

Lánya halála után maga is depressziós lett, és akkor hozott egy döntést: feladja, vagy tesz valamit, hogy másokkal ne történhessen meg, ami vele és a családjával megtörtént.

Képzett terapeuták segítségével létrehozta a Jade Roberts Projectet. A jótékonysági szervezet bérel egy épületet, mely hamarosan megnyitja kapuit: workshopokat fognak tartani a szorongásról, a depresszióról, az öngyilkosság-megelőzésről és a megküzdési technikákról, valamint tanácsadói szolgáltatást nyújtanak majd a rászorulóknak és családjaiknak.

Tracy, aki időnként még mindig úgy érzi, lánya velük van, azt mondja, hogy nincs baj azzal, ha valaki nem érzi jól magát, de nagyon fontos, hogy kérjen segítséget - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.