Ahogy arról mi is hírt adtunk, Vastag Csaba megkérte szerelme, Evelin kezét. A friss jegyesek a Fókusznak meséltek a lánykérés részleteiről, és elárulták: egy kis baki miatt nem is volt akkora meglepetés, hogy Evelin ujjára gyűrű kerül.

Vastag Csaba elmondta, milyen sokáig készült a lánykérésre, és mennyit dolgozott azon, hogy tökéletes körülmények között tegye fel Evelinnek a nagy kérdést.

"Amikor megkérdezte, hozzámegyek-e feleségül, szerintem a Dunán túl is hallották, hogy igen. Saját elmondása szerint egyedi ez a gyűrű, ilyen senki másnak nincs. Én nagyon szeretem..."  

-mondta Evelin, akinek a születésnapi buliján került jegygyűrű az ujjára.

 

"Egy apró hiba csúszott a számításba: sajnos kinyitottam a laptopomat, és meglátott egy e-mailt két nappal korábban, ami úgy kezdődött, hogy »Kedves Csaba, akkor a csütörtöki lánykérés részleteit szeretnénk veled megbeszélni!«. És ez volt kedden, úgyhogy volt két erős napom, ami azzal telt, hogyan feledtessem ezt vele"  

-mesélte Csabi, aki egy kicsit megviccelte barátnőjét, és lemondta az eseményt. Persze titokban folytatta a szervezést. 

Evelin egész nap arra várt, hogy Csabi megkérje a kezét, de erre sokáig nem került sor. Végül Csaba mondta neki, hogy menjenek el vacsorázni, itt pedig megtörtént a várva várt lánykérés.

Forrás: Vastag Csaba

A szerelmesek elárulták, hogy a szervezés rengeteg időt és munkát igényel, és Evelin nagyon szeret jegyben járni Csabival, így még nem tudják, mikor lesz az esküvő. Abban viszont már most biztosak, hogy hagyományos esküvőt szeretnének.