Vastag Csaba két nappal az eljegyzés előtt bukott le a lánykéréssel

Forrás: Vastag Csaba -
eljegyzés Vastag Csaba lánykérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, Vastag Csaba megkérte szerelme, Evelin kezét. A friss jegyesek a Fókusznak meséltek a lánykérés részleteiről, és elárulták: egy kis baki miatt nem is volt akkora meglepetés, hogy Evelin ujjára gyűrű kerül.

Vastag Csaba elmondta, milyen sokáig készült a lánykérésre, és mennyit dolgozott azon, hogy tökéletes körülmények között tegye fel Evelinnek a nagy kérdést.

"Amikor megkérdezte, hozzámegyek-e feleségül, szerintem a Dunán túl is hallották, hogy igen. Saját elmondása szerint egyedi ez a gyűrű, ilyen senki másnak nincs. Én nagyon szeretem..."

-mondta Evelin, akinek a születésnapi buliján került jegygyűrű az ujjára.

"Egy apró hiba csúszott a számításba: sajnos kinyitottam a laptopomat, és meglátott egy e-mailt két nappal korábban, ami úgy kezdődött, hogy »Kedves Csaba, akkor a csütörtöki lánykérés részleteit szeretnénk veled megbeszélni!«. És ez volt kedden, úgyhogy volt két erős napom, ami azzal telt, hogyan feledtessem ezt vele"

-mesélte Csabi, aki egy kicsit megviccelte barátnőjét, és lemondta az eseményt. Persze titokban folytatta a szervezést.

Evelin egész nap arra várt, hogy Csabi megkérje a kezét, de erre sokáig nem került sor. Végül Csaba mondta neki, hogy menjenek el vacsorázni, itt pedig megtörtént a várva várt lánykérés.

Forrás: Vastag Csaba

A szerelmesek elárulták, hogy a szervezés rengeteg időt és munkát igényel, és Evelin nagyon szeret jegyben járni Csabival, így még nem tudják, mikor lesz az esküvő. Abban viszont már most biztosak, hogy hagyományos esküvőt szeretnének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.