23 év után ismét sorozatban szerepel Ábel Anita

Forrás: Instagram/Ábel Anita -
szerep sorozat Ábel Anita Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anitát még 1987-ben ismerte meg az ország a Szomszédok Mágenheim Julcsijaként. Ezután sokáig nem szerepelt sorozatokban, most viszont ismét egy tévés szériában kapott szerepet.

Hamarosan indul a TV2 Hazatalálsz című produkciója, aminek Ábel Anita alakítja az egyik főszerepét. Úgy tudni, már el is kezdődtek a forgatások, azonban egyelőre kevés információ áll rendelkezésre arról, hogy miről fog szólni a sorozat.

ábel anita Forrás: Instagram/Ábel Anita

"A TV2 vadonatúj napi sorozatának forgatásai a napokban kezdődtek. Büszkék vagyunk rá, hogy a fiatal tehetségek mellett népszerű művészek is erősítik a Hazatalálsz színészcsapatát, akik közül az egyik Ábel Anita. Hamarosan a többi szereplő kilétére is fény derül" – írta a Blikk megkeresésére a TV2.

A napi sorozat egy horvát licencen alapuló formátum, ami egy klasszikus értelemben vett történetalapú, helyzetkomikumokra épülő sorozat, és díszletek helyett külső helyszíneken lesznek a forgatások.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.