Az énekes mindig örömmel mutatja meg rajongóinak azt, hogyan fejlődik tündéri kisfia, a most kétéves Kolen. Nemrég a Palikék világa by Manna című műsorban mesélt arról, milyen a viszonya a kicsivel és hogyan éli meg az apaság kihívásait.

„Szeretném azt mondani, hogy sokkal felnőttesebb, apásabb lettem, de nem. Olyan nagyon sok minden nem változott meg bennem, talán szentimentálisabb lettem.Jelen pillanatban – és ezt most viccesen mondom, senki ne értse félre – megy egy harc köztünk a fiammal, hogy ki szereti jobban az anyját – mesélte nevetve Viktor, majd kitért a negatívumokra is.

Vannak hibáim, a játékhoz a türelmem nem sok. Esküszöm, nagyon próbálom, múltkor gyurmáztunk, eltelt 3-4 perc, és azon gondolkodtam, nem lenne-e fontosabb dolgom, mondjuk bemenni a stúdióba, vagy valami? Próbálom legalább 20 percig kitolni, de bevallom férfiasan, a türelmem hiányos – árulta el a fiatal apuka, majd azt is hozzátette, hogy nem mindig vágyott erre a szerepre, ám mikor megszületett Kolen, minden kétsége elszállt – írja a Blikk.