Jennifer Lopez ezekben az álomszép ruhákban tündökölt az esküvőn - Fotók

esküvő menyasszonyi ruha Ben Affleck Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez nem egy, nem is kettő, hanem három menyasszonyi ruhát viselt az esküvőjén. Most pedig végre mi is megcsodálhatjuk a csodálatos kreációkat.

Ahogy mi is megírtuk, Jennifer Lopez és Ben Affleck egy hónappal ezelőtt tartották meg titkos esküvőjüket Las Vegasban. A szerelmesek egy álomesküvőn kötötték össze az életüket másodszor is, családjaik és barátaik körében. Mondanunk sem kell, hogy az álompár luxuskörülmények között házasodott össze egy 8,9 millió dollárt érő kúriában, Affleck Riceboro nevű birtokán, Georgiában. Ez az a villa, ahol még 20 évvel ezelőtt tervezték az esküvőjüket.

J.Lo a lagzin három mesés ruhát is viselt, mindegyiket Ralph Lauren egyik tervezője készítette. Az egyik darabnak hatméteres volt az uszálya, egy másik pedig gyöngyökkel volt díszítve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.