Molnár Gusztáv megrendítő vallomása: "Én vagyok az ország alkoholistája"

Instagram / Molnár Gusztáv -
alkoholfüggőség Molnár Gusztáv Fazekas Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv teljesen magára maradt az utóbbi időben, nincs senki, aki támogatná. A színész szégyelli magát, amiért ő az ország alkoholistája. Állítása szerint, amikor aktívan dolgozott, nem volt problémája az itallal.

Molnár Gusztáv hétfő délután a Tényeknek adott interjút, ennek során elmondta, hogy sokáig másokat hibáztatott a saját állapota miatt, ezt már megbánta és tudja, hogy sok embertől kell bocsánatot kérnie.

"Amikor aktívan dolgoztam, sosem volt probléma ezzel az alkohol dologgal. Eleve van bennem amiatt egy szégyenérzet, hogy most én vagyok az ország alkoholistája"

- mondta.

A színész néhány hete saját felelősségére távozott idő előtt az elvonóról, ami miatt a felesége, Molnár-Fazekas Vivien szakított vele. Ultimátumot adott ugyanis a férjének, miszerint, ha nem csinálja végig a rehabilitációt, vége a házasságuknak.

"Végtelenül hiányzik a feleségem. Azért nekem ő egy nagyon erőteljes támaszom volt. Most így nélküle nagyon nehéz. Nem vettem le a gyűrűt sem még"

– tette hozzá elérzékenyülve a férj.

Guszti tudja, hogy sok csalódást okozott a feleségének, aki elmondása szerint mindvégig támogatta őt, ő pedig ezt nem értékelte eléggé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.