Szombaton újhold lesz a Szűz jegyében, amivel új fejezetet nyitunk az életünkben. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Újhold lesz a Szűz jegyében. A napi horoszkóp szerint valamilyen kapcsolatodban választóvonalhoz érkezhetsz. El kell döntenetek, hogy együtt, vagy külön folytatjátok. Igaz lehet ez egy barátságra éppúgy, mint egy szerelmi kapcsolatra.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)  

Ha még friss a kapcsolatod, akkor valószínűleg most jött el az ideje a kötelékek megszilárdításának. Ha már házas vagy, akkor valamilyen közös sorsfordulat előtt állhattok. Fontos, hogy semmit ne hallgassatok el egymás előtt, ami befolyásolhatná döntéseiteket.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az újhold a Szűz jegyében segít rendszerezni a dolgaidat. Ma végiggondolhatod, hogyan szeretnéd szervezni a hétköznapokat, új rendszert vezethetsz be otthon, vagy a párkapcsolatodban. Józan realitás jellemzi ma a gondolkodásodat is.

Napi horoszkóp (2022. augusztus 27.): a Nyilast megáldják az égiek, a Szűz lelkében mély változás indulForrás: Shutterstock

 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)  

Jól alakul a napod, a sors hozza, amit méltán remélsz tőle. Azért vigyázz, nehogy túlszervezd a dolgaidat. Ha mindent magadra vállalsz, akkor napjaid őrült rohanássá, értelmetlen hajszává válnak. Lépj kisebbeket!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Végre könnyedebbnek érzed magad. Úgy értékeled, igen jól sikerült ez a nyár. És még van is belőle néhány nap, amik további meglepetéseket tartogatnak neked. A mai is egy ilyen lehet: ne siess este haza!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)  

Az újhold a Szűz jegyében neked kedvez a leginkább. Egészen személyes szinten érint a megújulás, és mély változásokat indít el a lelkedben. Olyan élmények érnek, amelyek hatására másként gondolkozol bizonyos fontos kérdésekről.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.