Esküvőről posztolt Tóth Andi: közös képen szerelmével, Marics Petivel

esküvő szerelem Marics Peti kapcsolat Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júliusban bombaként robbant a hír, miszerint Tóth Andi és Marics Peti egy párt alkotnak. A fiatal tehetségek rajongói közül sokan kiakadtak, ugyanis így már semmi esélyük meghódítani őket. A fanatikus követők ráadásul durva üzenetekkel is bombázták mindkét énekest.

A pár hol többször, hol pedig kevesebbszer posztol közös képeket, ennek a hullámzásnak is köszönhető, hogy egyesek rögtön szakítást kiáltottak, miután pár napig nem jelentkeztek együtt a szerelmesek. Szakításról azonban szó sincs, sőt, most lépett csak igazán szintet a kapcsolatuk. Tóth Andi ugyanis bemutatta Petit a családjának.

Andi testvére a hétvégén tartotta az esküvőjét, melyre Marics Peti, mint az énekesnő partnere volt hivatalos. A család nagy napjáról nemrég Andi is megosztott pár képet, és a rajongói legnagyobb örömére a gyűjteményben van egy közös fotó Petivel is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.