Mindenki ellenezte Deutsch Anita és Kinizsi Ottó házasságát: "Tragédiának számított"

Forrás: TV2 -
házasság Kinizsi Ottó Deutsch Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Deutsch Anita és Kinizsi Ottó már 18 éve házasok, habár amikor összejöttek, sokan nem jósoltak nekik hosszú, közös jövőt. 8 év korkülönbség van ugyanis köztük - Anita javára.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó már 20 éve egy párt alkotnak, 18 éve házasok. Annak idején azonban sokan ellenezték a kapcsolatukat, ugyanis Anita 8 évvel idősebb. Az idő azonban őket igazolta, azóta is boldog, hamronikus kapcsolatban élnek.

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita 18 éve házasok Forrás: TV2

"Mindenki ellenezte ezt a házasságot. 8 évvel vagyok idősebb Ottónál, ez 20 évvel ezelőtt tragédiának számított. Szétszedett minket a sajtó és a család is egyébként" - mondta Anita, aki ma már érti családja reakcióját. "Ezt én most már értem egyébként. Ha belegondolsz, ott van egy 27-28 éves nő és egy 19 éves fiú, és akkor a szülő mit szeretne: hogy jöjjenek az unokák, hogy legyen család, össze kell házasodni, ez a normális. Azt gondolták, hogy egy 19 éves fiúval ez nem fog működni" - mondta Anita a Mokkának. Kinizsi Ottó hozzátette, hogy nyilván nem ismerték őt, ugyanis ő nagyon korán kezdett el felnőttként élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.