"Hogy neveli azt a lányt a szülő, akit simán meg lehet csinálni egy WC mögött?" - Kembe Sorel Azahriah kalandjáról értekezett

toitoi szex Azahriah Kembe Sorel-Arthur aktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azahriah ToiToi mögötti kalandja továbbra is lázban tartja az oszágot. Több híresség is véleményt nyilvánított, gondoskodva arról, hogy ne merüljön feledésbe a fiatalok aktusa. Majka után így tett most Kembe Sorel is.

Majka nemrégiben kiállt Azahriah mellett, ezt mondta az egyik fellépésén:
„Egy nagy tapsot kérek Azahriah-nak! A sok képmutató f*sz... Mindegyik bántotta, hogy mit csinált a ToiToi vécé mögött. Hát elárulom b*szd meg, húszévesen ezt akartam csinálni a ToiToi vécé mögött éjjel-nappal! Sőt! Azért akartam ide felállni a színpadra, hogy a ToiToi vécé mögé állhassak!"

Lakatos Márk reagált Majka szavaira, egy TikTok-videóban ezt kérdezte:
"Ha ezt egy fiú csinálja, az vagány és menő, ha egy lány csinálja, akkor meg egy ordas ribanc? Te erre neveled a két fiadat?"

És most Kembe Sorel is úgy érezte, hogy meg kell nyilvánulnia az ügyben:
„Majka és Lakatos Márk az érem egyik oldalát nézik, ugyanis mind a ketten megnyilvánultak Azahriah WC mögötti nemi közösülése kapcsán. Az egyik azt mondta, hogy 'de gáz', a másik pedig cinizmussal vádolta az előzőt. Majd erre megkapta Majka azt is, hogy a két fiát is erre akarja nevelni? Ez a cinizmus tetőfoka. Hogy neveli azt a lányt a szülő, akit simán meg lehet csinálni egy WC mögött azért, mert egy sztár teszi vele? Mindegy, hogyan énekel a csávó, mindegy, mennyire népszerű, egy jól megnevelt lány nem engedi magát megcsinálni a ToiToi mögött. Én így nevelem a lányomat" - értekezett vidójában a Jóban Rosszban egykori színésze.

@iamkembesorel Még egy szempont Azariah-ügyben. IG: iamkembesorel #fyp#kembesorel#azariah#majka♬ A very energetic funk band session ♪(1164013) - Otojiro






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.